Wat is natuurgeneeskunde voor mij?

Samen zoeken we naar de oorzaak van uw klachten – ik begeleid u op weg naar genezing door te kijken wat u nodig heeft; dit kan fysiek zijn maar ook psychisch. De hele mens telt.

In een eerste consult wandelen we samen door de belangrijkste fases van uw leven en kijken we naar wat u heeft meegemaakt, van kinderziekten tot operaties of andere hulpvragen.

Ik maak foto’s van uw ogen om een beeld te krijgen van erfelijk en verkregen belastingen  of anders gezegd wat heeft u meegekregen of wat heeft u uzelf bezorgd.
Dit geeft een beeld van iemands constitutie met sterke en zwakke punten zowel op orgaanniveau als wat betreft mentale bagage.

Na de anamnese (=herinneringsgesprek) van ongeveer 1,5-2 uur ga ik de verkregen gegevens uitwerken om een behandelingsplan op te stellen.
In een tweede consult wordt dit alles besproken en start de behandeling.

Wat mag u verwachten:
een mens met passie voor de medemens maar wel met een praktische inzet.

Wat verwacht ik:
inzet van de cliënt om met mijn hulp in de vorm van massages/oefeningen, voedingsrichtlijnen en kruiden de klachten te kunnen nivelleren.

Welke klachten:
spijsverteringsklachten, huidklachten, vermoeidheid, hoofdpijn, rugproblemen, menstruatieklachten etc. etc. Wilt u weten of uw klacht in aanmerking komt, neem contact op.

Wilt u weten of deze natuurgeneeskundepraktijk iets voor u is, maak dan een gratis kennismakingsafspraak van een kwartier.

Ieder mens is uniek dus elk mens krijgt een eigen therapieplan.